Normes de les Rutes – Excursions. Temporada 2013-2014.

  1. L’organitzador de les rutes no assumeix cap mena de responsabilitat en relació a les persones que hi participen, ni de les coses i utensilis personals per qualsevol incident, accident, pèrdua o altres danys i perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant o desprès de la Ruta – Excursió, i com a conseqüència d’aquesta.
  2. L’organitzador manifesta que no és cap empresa privada, ni cap ONG, que organitzi sortides de cap tipus.
  3. Som un grup de gent i/o d’amics que sortim lliurement a la muntanya per gaudir de la natura i conèixer l’aigua i les fonts naturals a Catalunya.
  4. No hi ha cap quota, ni preu d’inscripció per assistir a la Ruta – Excursió.
  5. Cadascú es fa càrrec de les despeses pròpies que se’n derivin, bitllets de transport, dietes, entrades a llocs públics, o qualsevol altre.
  6. Cadascú és responsable sols i exclusivament de si mateix i del seus propis actes.
  7. Aquestes rutes – excursions són obertes a tothom i s’hi pot assistir amb familiars i/o amics.
  8. Si assisteix qualsevol menor caldrà que vagi acompanyat per un adult (pare, mare o tutor) qui són els seus únics i totals responsables també per aquestes activitats.
  9. Durant la Ruta – excursió, l’organitzador podrà variar, modificar, allargar o escurçar el recorregut previst de l’itinerari, per raons i circumstàncies sobrevingudes.
  10. Els interessats han de comunicar a l’organitzador per mitjans telemàtics, prèviament i en el termini que s’hi indiqui en la convocatòria, de la voluntat d’assistència a la Ruta – Excursió.
  11. En cas de malaltia crònica d’algun interessat en assistir, és aconsellable donar-ho a conèixer  de forma confidencial a l’organitzador, per tal de valorar conjuntament la conveniència d’assistir o no a la Ruta – Excursió.
  12. S’avisarà per mitjà telemàtic la convocatòria de cada Ruta – Excursió, així com de la seva possible anul·lació per les causes que cregui oportunes l’organitzador.

Si voleu baixar el fitxer al vostre ordinador feu clic damunt el vincle a continuació amb el botó dret i escollint l’opció [Anomena i desa…].

Normes Rutes Fonts 2013-14 (format pdf).