Avui destacarem : La Font del Conill de Vacarisses

Font dels Carlets

Per anar a conèixer aquesta Font del Conill, us recomano que us dirigiu per la carretera B-122 de Terrassa a Rellinars, en el Km. 13,5 allí deixeu el vehicle i baixeu per una amplia pista fins la Font dels Carlets , al costat on està la riera de Rellinars.

Font del Conill . imatge pintada d’en Conill

Teniu de seguir a peu pel costat de la riera i agafar el primer camí que trobareu a la dreta, que curiosament passa de ser la Riera de Rellinars  a ser el Torrent del Conill a mesura que pugeu. Teniu de travessar algunes vegades el Torrent, casi mai baixa massa aigua.

Teniu de fitxar-vos en alguna senyal blava, com un conill pintar a una gossa pedra, us indicarà que teniu de baixar per un corriol a prop del torrent, allí i mig amagada per la vegetació la trobareu, simplement es un tub enclastat a la paret de la muntanya.

L’antiga deu d’aigua del Conill – Arxiu Rasola – Any 1991

A una certa altura trobareu l’antiga deu d’aigua del Conill que surt d’unes pedres situades a la mateixa llera del torrent. També existeix, La Font del Cau del Conill., un forat on surt aigua. Totes son fonts que depenen molt de la pluja, si fa temps que no plou, les trobareu seques o us serà difícil localitzar-les.

 l’antiga deu d’aigua del Conill surt d’unes pedres 

 

Text i Fotografies : Ramon Solé

 

Deixa un comentari