Urian Guies : Programació d’Activitats de Gener i Febrer de 2020

                                    Avui us presento dos Articles

Us passo la Programació prevista d’Activitats dels mesos de Gener i Febrer de 2020

Gener – 2020 :

18 de Gener – Raquetes de neu – Tossa Pelada a Port del Compte

Des de l’aparcament agafarem una pista, on podrem tindre un primer contacte amb les raquetes de neu, si és el cas, que ens portarà, amb suau pendent, fins al coll de la Tossa Pelada. En aquest punt començarem l’ascensió de 20 min, per un pendent més moderat, fins a arribar al cim que porta el mateix nom que el coll.

Des d’aquest cim, només ens quedarà resseguir una mica la carena, fins a arribar al Pedró dels Quatre Batlles, on gaudirem d’unes vistes espectaculars (Pirineu, Cadí, Pedraforca, Montserrat, la Mola, Tibidabo…).

A partir d’aquest punt, ja només ens quedarà baixar per l’altre vessant de la muntanya, fins a l’aparcament on hem començat l’excursió.

19 de Gener – Barranquisme – Barranc Termal a França

Barranc amb 5 ràpels, un d’ells de 35 metres, i un petit tobogan, amb la peculiaritat que anirem trobant petits gorgs amb aigua ben calenta, per a poder-nos escalfar.

Començarem amb un petit ràpel sec d’uns 8 metres que ens portarà al gorg més calent de tot el barranc, entre 40 i 50 graus de temperatura. Des d’aquest punt, i durant tot el barranc, anirem trobant petits naixements d’aigua calenta que ens proporcionaran un plus d’escalfor.

24 de Gener (15:30h a 20:30h) – Enoturisme i aventura – Descens d’un Avenc + Tast a l’interior + Visita al celler

Oferim una activitat innovadora en les visites de Cellers, combinant una activitat d’aventura amb els tastos de vins i espumosos, aconseguint així una experiència on poder fer un tast dins d’un avenc.

Realitzarem el descens per fer el tast d’un espumós a l’interior de l’avenc dels Esquelets.

En acabar el tast, ascendirem per a poder sortir de l’avenc i en dirigirem als cotxes per anar al Celler i fer una visita amb el tast de 2 espumosos més.

Durant tota l’activitat ens acompanyarà l’enòloga propietària del Celler que ens realitzarà els tastos dels seus productes i resoldrà tots els nostres dubtes.

Punt de trobada: Barcelona o directe

Febrer – 2020

1 de Febrer matí (8:30h a 13:30h) – Enoturisme i aventura – Descens d’un Avenc + Tast a l’interior + Visita al celler

Oferim una activitat innovadora en les visites de Cellers, combinant una activitat d’aventura amb els tastos de vins i espumosos, aconseguint així una experiència on poder fer un tast dins d’un avenc.

Realitzarem el descens per fer el tast d’un espumós a l’interior de l’avenc dels Esquelets.

En acabar el tast, ascendirem per a poder sortir de l’avenc i en dirigirem als cotxes per anar al Celler i fer una visita amb el tast de 2 espumosos més.

Durant tota l’activitat ens acompanyarà l’enòloga propietària del Celler que ens realitzarà els tastos dels seus productes i resoldrà tots els nostres dubtes.

Punt de trobada: Barcelona o directe

1 de Febrer tarda (15:30h a 20:30h) – Enoturisme i aventura – Descens d’un Avenc + Tast a l’interior + Visita al celler

Oferim una activitat innovadora en les visites de Cellers, combinant una activitat d’aventura amb els tastos de vins i espumosos, aconseguint així una experiència on poder fer un tast dins d’un avenc.

Realitzarem el descens per fer el tast d’un espumós a l’interior de l’avenc dels Esquelets.

En acabar el tast, ascendirem per a poder sortir de l’avenc i en dirigirem als cotxes per anar al Celler i fer una visita amb el tast de 2 espumosos més.

Durant tota l’activitat ens acompanyarà l’enòloga propietària del Celler que ens realitzarà els tastos dels seus productes i resoldrà tots els nostres dubtes.

Punt de trobada: Barcelona o directe

2 de Febrer – Barranquisme – Barranc Termal

Barranc amb 5 ràpels, un d’ells de 35 metres, i un petit tobogan, amb la peculiaritat que anirem trobant petits gorgs amb aigua ben calenta, per a poder-nos escalfar.

Començarem amb un petit ràpel sec d’uns 8 metres que ens portarà al gorg més calent de tot el barranc, entre 40 i 50 graus de temperatura. Des d’aquest punt, i durant tot el barranc, anirem trobant petits naixements d’aigua calenta que ens proporcionaran un plus d’escalfor.

Per a mes informació :

https://www.urianguies.com/newpage21

oriol.urian@gmail.com

690 81 86 87- Horari d’atenció telefònica:  9h a 20h

(Si no contestem, és que estem en activitat. Pots escriure’ns un   What’sApp).

Text i Fotografies : Oriol- Ramon Solé / Urian Guies

Col·laboració conjunta : Celler L’Avenc

Deixa un comentari