Bon Dia Mundial de l’Aigua – nou espai al blog !

He volgut esperar a la coincidència d’avui, quan es commemora el Dia Mundial de l’Aigua, per donar a conèixer i inaugurar un annex en el Blog.

Ve a ser com el magatzem històric del blog. S’hi arriba a través de la barra de menú on hi ha una pestanya amb el títol [l’arxiu]. Fent clic al damunt s’obrirà aquest nou espai i allà s’hi podrà accedir als articles més antics, des de l’inici fins a maig de 2014.

Aprofito per afegir a continuació dos enllaços referits al Dia Mundial de l’Aigua per aquest any 2017:

→ Generalitat de Catalunya, Agència Catalana de l’Aigua.

Nacions Unides

Durant aquests anys el blog ha tingut més de 132.000 visites i molta gent ha volgut, amb el seus comentaris, que continuï com un blog capdavanter sobre aquesta temàtica.

He intentat establir certes diferències amb altres blogs de la mateixa temàtica.Una és que, des de l’any 2014 fins ara, cada dia ha sortit publicat un nou article amb continguts diversos sobre:

“fonts de muntanya i de ciutat, petits pantans i rescloses, torres i repartidors d’aigua, itineraris i rutes, curiositats de l’entorn, poemes, llegendes, bibliografia en relació a la natura.”

L’altra diferencia, és que a cada un dels articles he volgut arribar a donar el màxim detall ressaltant-hi certs aspectes curiosos, gràcies a la incorporació de les fotografies que els il·lustren.

No vull deixar d’agrair a tots els seguidors el vostre recolzament acompanyant-me durant tots aquests anys. Això em dóna més força per continuar amb aquesta tasca de divulgació.

Gràcies a tothom!.

Ramon Solé

3 pensaments sobre “Bon Dia Mundial de l’Aigua – nou espai al blog !

 1. Benvolgut amic,
  Tot i que els seguidors d’aquest blog ens fem molt poc presents, no dubteu que les vostres entrades diàries són llegides amb molt d’interès i alegria per una munió de persones.
  En aquesta ocasió, vull deixar constància del nostre agraïment i us vull transmetre molts d’ànims per continuar la vostra tasca.
  De pas, aprofito per indicar per a qui li pugui interessar, una recopilació de llibres de fonts: https://cat.librarything.com/catalog/apons
  Fins una altra ocasió,

  • Gràcies Amadeu.

   Si em dones permis, et podria fer difusió d’aquest recull tant ampli de publicacions que em facilites.

   Ja em diras ! Salutacions

   Ramon Solé

   • Bon dia,
    Amb molt de gust, serà un plaer que aquesta humil biblioteca sigui coneguda. Estem en el temps de la cooperació…
    Fins aviat,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s