La Informació : L’Espai Montseny de Viladrau

Avui us proposo un lloc per fer volar la imaginació, tant per a grans com per a mes petits… :

Els frondosos boscos del Montseny van ser l’escenari on van transcórrer les històries de personatges llegendaris, com ara el bandoler Serrallonga, habitants mítics com les dones d’aigua, o les bruixes de Viladrau, que van ser perseguides i fins i tot executades durant el segle XVII.

17.05.2013, ViladrauEspai Montseny de Viladrau.foto: Jordi Play.

17.05.2013, ViladrauEspai Montseny de Viladrau.foto: Jordi Play.

L’Espai Montseny de Viladrau és un espai suggerent, que ens endinsa en atmosferes màgiques, amb efectes d’imatge i so envolvents i emocionants. Un equipament en què veurem aparèixer i desaparèixer bandolers i dones d’aigua, ens endinsarem en un bosc màgic, podrem assistir a rituals de bruixes…ghgh_01El centre inclou també un espai sobre el Parc Natural del Montseny i Viladrau, que ofereix informació i propostes d’excursions, activitats lúdiques, culturals i gastronòmiques.

Al conjunt de tot el municipi hi podem trobar una gran quantitat de fonts, algunes d’elles amb llegenda. Si voleu consultar més informació sobre les fonts que tenim a Viladrau i als voltants, podeu fer-ho al blog : Amics de les fonts de Viladraufont-paitides-lautor-oscar-farrerronsFont de les Paitides – Fotografia : autor, Oscar Farrerrons.

“Donen nom a aquesta font les fades o dones d’aigua, “les paitides”, essers màgics arrelats a les llegendes populars que el poeta Jaume Bofill i Mates -Guerau de Liost- els hi dona nom en un excels sonet”.

17.05.2013, ViladrauEspai Montseny de Viladrau.foto: Jordi Play.

17.05.2013, ViladrauEspai Montseny de Viladrau.foto: Jordi Play.

Podeu visitar l’Espai Montseny cada cap de setmana de 10 a 14 h i de 16 a 18 h. Per a qualsevol consulta podeu enviar un e-mail a espaimontseny@viladrau.cat o trucar al 93 884 80 35.

Text i Fotografies : L’Espai Montseny de Viladrau

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s