Sabadell perd una Font ?

“Un veí de Sabadell és va posar en contacte amb mi, per conèixer si la Font d’aigua de xarxa que estava allí des de 1936, i que estava situada a la carretera de Caldes, tornaria aquest lloc o no, desprès d’unes obres realitzades fa un cert temps.”CAM00737_01Per situar aquesta Font d’aigua de xarxa, partim de la Torre de les aigües de Sabadell, al costat de l’Hospital.
Baixarem per la carretera de Caldes, fins el numero 141, front mateix per ho a l’altre costat hi la el Passeig de la República, que es una balconada al riu Ripoll i a les hortes existents en aquesta zona.

Fotografia Arxiu RASOLA

Fotografia Arxiu RASOLA

Per ho…, i la Font que estava davant de la casa del numero 141? Una Font que va aguantar una guerra i va arribar fins els nostres dies… on esta ? les preguntes que ens hem fet gracies aquest veí…DSCN5617_01Era una font senzilla, amb la data 1936, i que en els últims anys per conservar-la l’havien pintat de blanc. Quan van remodelar l’acera i la corba de la carretera, la van treure.
Vaig preguntar a l’Ajuntament i no em van saber indicar si l’havien reubicat en un altre lloc.DSCN5618_01Fem des de aquí a una Crida per si algun seguidor del Bloc sap on pot estar, prego que m’ho fes saber ! Gràcies

Text i Fotografies : Ramon Solé

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s