Llibre : Fonts de la Mariola i la Vall de Bocairent

El llibre ‘Fonts de la Mariola‘, obra escrita per David Gironés i Eva Ribera que fa un recorregut per les distintes fonts que sorgeixen i es conserven a la Serra de Mariola i la Vall de Bocairent.
El llibre, editat per l’Obra Social de Caixa Ontinyent, mostra aproximadament unes 40 fonts d’una de les principals serres de les comarques explicant la seua història i orígens, tradicions o anècdotes que les rodegen, així com la seua situació.

Este treball recopila àmplia documentació amb intenció divulgativa, amb un mapa explicatiu a més de grans quantitats de fotografies. Els autors, David Gironés i Eva Ribera, han realitzat ja treballs semblants amb anterioritat, dos d’ells publicats per la mateixa Caixa Ontinyent com ‘Fonts d’Ontinyent‘ i ‘Inventari de Recursos de la Vall d’Albaida‘.

Invitació a l'acta de la presentació del Llibre

Invitació a l’acta de quan es va presentar el Llibre

El llibre ‘Fonts de la Mariola‘ “continua la línia editorial dedicada a la naturalesa i al medi ambient, majoritàriament demandada per la nostra societat, i ho fa de la mà de dos persones que coneixen i amen la nostra serra. David i Eva ens inviten a passar de la lectura a l’acció, a convertir la seua recopilació gràfica en un recorregut real per un dels paratges més bells de la nostra geografia”.

La primera edició de ‘Fonts de la Mariola‘ s’ha realitzat en valencià, amb una tirada de 1.000 exemplars i serà distribuïda, com és habitual, a través de les oficines de Caixa Ontinyent.
Publicat per Comarcàlia.

Recopilació de les dades : Ramon Solé

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s