El Berenador de Can Miret de Llinars del Vallès

Important : Aquest Bloc no forma part de l’empresa del Berenador de Can Miret de Llinars del Vallès, sols donem a coneixer-ho, com qualsevols dels nostres articles, per tant no fem reserves !.

Per arribar a Can Miret, cal sortir a peu o amb cotxe des del carrer de l’Església al costat d’aquesta, i desprès seguirem per les cases de la Urbanització de Can Boatell l fins la seva plaça, on girarem a la dreta pel carrer Magnòlies.IMG-20140625-WA0001_01Al finalitzar les cases arribarem a creuar la riera de Giola, si no ha plogut fort recentment, el pas ens serà fàcil.IMG-20140625-WA0002D’aquí entrarem a un bosc de alzines i pins, a l’esquerra veurem l’ entrada a la finca de cam Miret, l’aparcament per deixar-hi el cotxe es a la dreta entre el bosc o en una gran explanada que també trobarem en aquest indret.IMG-20140625-WA0008Cal per entrar al recinte abonar una quota general per persona, que ens dona us a la llenya de les barbacoes, de les taules i bancs i per poder sortir i entrar de nou, ens facilitaran una polsera per persona.CAM00019_01Cal distingir tres zones de Can Miret, l’antiga Masia-granja, on hi ha un petit lloc per poder comprar queviures, begudes i gel. En un dels laterals hi ha el Serveis. Front la porta principal de la casa hi ha un pou amb una font d’aixeta.CAM00030_01I jocs pels mes petits.

oo9988En un altre sector, es el de les alzines, on estan la majoria de taules i bancs d’obra, repartits i aprofitant en algun cas l’ombra.IMG-20140625-WA0006Molt a prop seu hi ha la nombrosa renglera de barbacoes fetes d’obra i molt ven acabades, i que sempre disposa de llenya, en tot cas de faltar-hi, podem recollir-ne mes en un munt que esta molt a prop.IMG-20140625-WA0003IMG-20140625-WA0005I el tercer lloc a destacar, es un gran cobert, que hi ha unes rengles de taules i bancs de fusta, per estar resguardats en cas de pluja.CAM00031_01En una explanada inferior, es on poden practicar el petits amb la família de jocs amb pilotes, així no molesta a la resta d’usuaris.???????????????????????????????CAM00016_01Sols cal fer un bon foc, i….. preparar la carn !CAM00022_01CAM00021_01I… a  menjar, aixo si,  amb un bon vi… !CAM00024_01També, cal dir que en la temporada d’alt risc d’Incendis forestals, podem trobar que no es puguin fer servir el fogons, cosa que ja es habitual en llocs propers al bosc.IMG-20140625-WA0004Si us animeu a anar-hi, que us ho passeu molt be I!!!CAM00020_01Per a mes informació :

http://masiacanmiret.com/instalaciones/la-zona-ludica/

Important : Aquest Bloc no forma part de l’empresa del Berenador de Can Miret de Llinars del Vallès, sols donem a coneixer-ho, com qualsevols dels nostres articles.

Text i Fotografies : Ramon Solé

8 pensaments sobre “El Berenador de Can Miret de Llinars del Vallès

  • Hola Bibi :

   Aquest Bloc no forma part de l’empresa del Berenador de Can Miret de Llinars del Vallès, sols donem a coneixer-ho, com qualsevols dels nostres articles.
   Mira de Contactar directament amb Can Miret, per telèfon o per correu electronic. Es millor fer reserva de Taula, al ser Primavera hi ha molta gent que hi va.

   Salutacions i Gracies per mirar el bloc : Fonts Naturals, Aigua, Muntanya … i Mes.

   Ramon Solé

 1. Pues mi experiencia no fue muy buena. El lugar está muy bien, pero las prisas por parte del propietario y los empleados por qué nos diéramos prisa en dejar libre las barbacoas, convirtieron lo que debería haber sido un día tranquilo y agradable con la familia se convirtió en un día de estrés y cabreo. Llegaron a pasar hasta tres veces para decirnos que teníamos que darnos prisa. Nunca me había pasado algo así en ninguno de los sitios que he ido parecidos a este. Y es que hay más mesas que barbacoas. También reseñaría que había tres baños (casetas de plástico) para más de 200 personas. Total ni yo ni nadie de las 23 personas que fuimos volveremos a ir.

  • Hola Jordi :

   Mira, no és la primera persona que me indica su malestar por el trato recibido, la mas cercana es mi hijo con sus amigos que tubieron que pasar por lo mismo que tu i tus amigos.
   Personalmente he estado tres veces dos en familia i una con un grupo de 25 persones. Solo tuvimos problemas a la hora de cocinar, no habian suficientes barbacoas y a la hora de ir a comprar hielo, pan y alguna otra cosa, parecia que fuera poco para la gente que administra el pequeño supermercado.
   Otra cosa, Yo NO FORMO PARTE DE LA EMPRESA DEL MERENDERO, solo he puesto este articulo en el blog para dar a conocer a gente del Vallès Oriental en donde pueden ir a pasar el dia y comer al aire libre…. Y dado que es la pagina mas visitada del Blog en este últimos años, la tendre que mantener, y desde aqui pedir a los gestores o dueños que miren de facilitar una mejor la estancia a la gente que va a pasarlo lo mejor posible en ese lugar… pagando.
   Por último, no ha sido mi voluntat hacer propaganda de este lugar, SOLO DE INFORMAR.
   Y solo decirte que si no lo has hecho, mandales tu opinion, la misma que mes has enviado a mi, a Berenador de Can Miret.

   Gracias por darme tu opinion y malestar…. pero creo personalmente que tienes TODA la razon.

   Saludos

   Ramon Solé

  • Hola Jordi Intento quedar bien con mis 20 amigos que tenia la intencion de ir a este sitio a pasar el dia ,pero tal como me lo pintas tendre que desistir ,ahora bien conoceis algun sitio como este para poder hacer este evento que deseo hacer
   Gracias de antelacion

 2. Màgradaria saber quina capacitat de persones te aquest berenador, doncs estem interessats en assistir tot un dia. Som un Esbart i en agradaria poder venir tots els grups que tenim, unes 200 persones.
  Podria-ho informar-me. Gràcies.

  • Hola Lali :
   Tal com figura en el punt final de l’article dedicat al Berenedor de Can Miret, aquest Bloc no forma part de l’empresa del Berenador de Can Miret de Llinars del Vallès, sols donem a coneixer-ho, com qualsevols dels nostres articles.Et puc dir que hi ha moltes taules i bancs repartits per tota la zona. Cal que us dirigiu directament al Berenador :

   http://masiacanmiret.com/instalaciones/la-zona-ludica/

   Gràcies per contactar : Ramon Solé

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s