Llibre : Les cent fonts d’Avià

fonts d'Avia

Autors : Rossend Mangot  i Josep Burniol

Idiome : Català

Nombre de Fonts : 130

Preu de venda :  20 euros

Descripció Editorial:

És el títol del llibre que han escrit Rossend Mangot i Josep Burniol, i en el qual expliquen totes les fonts que hi ha hagut al llarg dels anys al municipi. Un extens treball d’investigació els ha portat a descobrir-ne unes 130, de les quals la majoria ja s’han perdut.

A l’obra però, han volgut recuperar la història de les fonts, dels masos, també històries i anècdotes. il•il·lustrat amb moltes fotografies, amb mapes que situen les fonts, i amb explicacions de cada una, el llibre permet fer-se una idea molt precisa de la importància de les fonts i de l’aigua a Avià, i de com ha canviat amb els pas dels anys.

Recopilació de la Informació : Ramon Solé

 

Un pensament sobre “Llibre : Les cent fonts d’Avià

  1. Hola mi nombre es David, soy de Sabadell y he estado leyendo y yendo a visitar las fuentes del libro de Ricard Molins “Fonts i Mines del Rodal de Sabadell”; bien se podria decir que las he encontrado todas ( las que todavia existen por suerte ) ; y como leyendo el blog veo que te gusta el tema de las fuentes, era para comentarte que si por casualidad, habrías visitado la “Font Fonda”, fuente que aparece en el libro como nº103, ya que es la última que me falta por encontrar y no hay manera, se resiste y no encuentro nada de información ( en archivos, bibliotecas, centros excursionistas. etc..). Espero respuesta. Gracias.
    Perdón por escribirte por aquí pero no encontraba forma de contacto.
    kokeclimbing@hotmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s