La Basseta de Cal Ganxo de Castelldefels

Can Ganxo de Castelldefels, es una Masia dintre de Parc Natural del Garraf,  destinada a donar a coneixer el Medi Ambient i Natural d’aquesta zona.

cal-ganxo-exterior-1

Per arribar-hi podem anar caminant per un camí que surt front mateix del Castell, entre joves pins, i una vegada passat per un Dipòsit, tot es un camí molt planer, trobarem alguna font de xarxa publica fins arribar a l’entrada de la Masia de Cal Ganxo.???????????

Pou Cal Ganxo

Cal destacar a la part dreta abans d’arribar a la casa, hi ha l’antiga font i petita bassa adossada a aquesta, en l’actualitat no disposa d’aigua natural.

???????????

Ft Cal Ganxo 2???????????

Cal Ganxo, també disposa d’un petit observatori astrològic.

mirador

La basseta de Cal Ganxo, esta uns metres allunyada de la casa en la cruïlla de camins que van a diferents llocs del parc. Com per exemple, l’Àrea de Lleure de Can Roca que ja ens varem referir el dia 1 de Juliol de 2014, o la conegut Roca Negra, on  és un punt important d’escalada d’aquesta zona del massís del Garraf.

???????????

Aquesta Basseta, esta destinada principalment per fer la observació de petit amfibis i altres animalons aquàtic propis de la zona.

Bassal 3 Tot el conjunt, és molt visitat per grups d’Escoles per complementar els coneixements del Medi Ambient, als seus alumnes.

Bassal 1

Text i Fotografies : Ramon Solé

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s