Muntanya – El Bosc Eròtic de Can Ginebreda a Porqueres

Des de fa mes de 40 anys, l’ Escultor Xicu Cabanyes, utilitza aquest bosc de Can Ginebreda per tindre la seva obra escultòrica i eròtica, per expressar en cada una de les escultures un sentiment i una situació diferent. Esta emmarcat en un bosc de mes de 40.000 metres, sobre tot de pins i roures, que a través de camins podrem gaudir de cada reco d’un escultura que inclòs ens pot fer reflexionar amb la nostra vida diària.

Està a 6 quilometres de Banyoles, prendrem la carretera la GI-524 en direcció a Sant Miquel de Campmajor i poc abans d’arribar-hi, veurem un trencall a l’esquerra on un cartell s’anuncia el bosc de Can Ginebreda, arribarem a un petit Restaurant. Allí mateix, esta l’entrada al Bosc de Can Ginebreda. Cal posar unes monedes d’un euro per poder accedir a l’entrada.

Des d’aquest punt , podrem anar per el nostra comte, o bé, si som un grup, i haver sol-li citat per antelació, en Xicu, personalment  ens faci de guia, amb les seves encertades i clares explicacions i com i de quina manera ell ho veu la seves escultures.

També, us recomano entrar en el seu taller, un petit vídeo, per ho molt complert  ens explicarà la seva trajectòria i obra realitzada en tots aquest anys i  a la vegada, podrem comprar alguna de les seves obres que allí disposa per la venda. Per a mes informació :

http://www.canginebreda.com/bosc/xicu-cabanyes_cat.html

Bosc de Can Ginebreda Museu d’escultures eròtiques. Crta. de Mieres, km 25.5 17834 Porqueres 972 58 25 38 info@canginebreda.com Si no ho coneixeu, us recomano la visita, val molt la pena.

Text i Fotografies : Ramon Solé

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s