Hola amigues i amics!.

Benvinguts al nou blog de les fonts naturals, l’aigua , la muntanya… i més.

Després de donar voltes i voltes he decidit obrir el blog que ara teniu a la pantalla.

El motiu no és cap altre que promocionar el coneixement de les fonts naturals d’aigua, així com donar a conèixer itineraris per que aneu a visitar-les i -perquè no- arranjar-ne alguna si s’escau. I tot no són fonts, també gaudir de l’aigua,  conèixer rescloses i petits pantans, que potser estiguin quasi oblidats.

Vull saludar també als amics que ja tenen altres blogs amb temàtica similar, dels quals hi faré referència en el meu.

De moment el contingut no és gaire ampli. Però ve a ser una petita mostra representativa de les diverses categories que contindrà. En fi de moment us convido a passejar-vos per l’interior.

SaltPurgatoriCentelles

A partir d’ara aniré afegint articles amb informació de noves rutes guiades, itineraris per indrets diversos de la nostra geografia, bibliografia, llegendes diverses, segons indiquen els títols del menú que hi ha justament a sota de la fotografia de capçalera, que mostra una singular imatge del gorg i Salt del Purgatori de Centelles.

Fins ara em dirigia individualment per correu electrònic a tota la colla d’amics i amigues interessats en aquesta matèria.

A partir d’ara vull utilitzar aquesta nova eina virtual per posar-me en contacte periòdicament amb tots els que decideixin fer-se seguidors del blog i dels qui s’hi vagin afegint.

Qui no estigui familiaritzat amb els blogs ha de saber que són un diari personal composat per articles que es van ordenant segons la seva data. En conseqüència l’últim publicat està col·locat el primer i darrera seu la resta de forma cronològica descendent.

Aprofito per demanar la col·laboració de tothom en forma de comentaris als articles. Aquestes aportacions –es poden deixar al peu de cada un dels articles– enriquiran la informació i poden ser d’utilitat per la resta de lectors. És fàcil, només caldrà identificar-vos amb el nom i l’adreça de correu electrònic.

Des d’aquí us animo a continuar essent els meus seguidors ara més que mai. Gràcies amics i amigues.

Fins aviat.

Ramon Solé Lacomba

4 pensaments sobre “Hola amigues i amics!.

  1. Blog molt interessan, gràcies per compartir els teus coneixements de l’entorn i explicarnos aquests llocs plens d’interés i d’encís. Felicitats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s